top of page

Prokasa Immobles neix al Setembre de 2018, impulsat per la motivació de dos amics, en Jordi i en Rubén, que ja teníem consolidada la nostra trajectòria professional per separat en el sector immobiliari, i vam decidir unir les nostres experiències per a emprendre amb il·lusió un nou projecte junts.  

Tots dos som autònoms i emprenedors per naturalesa. Ens agrada la nostra feina i ens encanta el nostre projecte. Cuidem el interessos dels nostres clients com si es tractessin dels nostres.

En Ruben va treballar com a referent comercial  en una agència immobiliària consolidada a Badalona durant 15 anys. En aquesta etapa es va formar com a coordinador d'equip de vendes, va rebre coneixements en l'àmbit jurídic com a pèrit judicial, i formà part del Col·legi d'Api de Catalunya.

En Jordi, que es dedicava al sector de la banca, va muntar la seva pròpia agència immobiliària l'any 2003. Té una àmplia experiència en gestió de patrimoni, administrador de finques i assegurances.

Tots dos ens vem conèixer i vem col·laborar junts en vàries ocasions. El respecte per la feina ben feta, la responsabilitat, la transparència i els valors en comú, han fet que l'amistat compartida fós el punt de partida i la base per a crear aquest projecte comú, esdevinguent socis. 

Tenim un objectiu prioritari:  transmetre la nostra professionalitat , i la nostra passió per allò que fem.

Aquest any 2020, hem incorporat a la Família Prokasa, a l'Ariana, qui s'ha volgut sumar per a aportar tota la seva experiència de més de 10 anys en la Gestió i Administració de FInques, esdevinguent la responsable d'aquest departament.

Volem agraïr a tots aquells que dipositeu la vostra confiança en nosaltres, doncs és la millor recompensa per a seguir avançant, i animem als que no ens coneixeu, a posar a prova la nostra voluntat a auto-superarnos dia a dia. 

El nostre esforç i dedicació, però sobretot la vocació, son el nostre motor. 

bottom of page